top of page
WEB_Markt_14_Valkenswaard-01.jpg

Interior design projecten waar we trots op zijn

Bij Moldura zijn we trots op ons interior design werk. Elk project krijgt onze volle aandacht en dat kun je zien aan het eindresultaat. In ons portfolio tonen we een selectie van gerealiseerde projecten. Regionaal, nationaal en internationaal: Moldura is van alle markten thuis.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Of volg ons op LinkedIn voor meer inspiratie.

M-en-wit-onder-5.png

Wij maken uw droominterieur op maat, passend binnen uw budget

Moldura voor architecten

  • Moldura werkt uitvoerend voor architecten. We denken dus mee in de uitvoerbaarheid van ontwerpen en zijn een goede sparringspartner in het bedenken van creatieve oplossingen. Architecten leveren hun ontwerpen bij ons aan, waarna onze eigen programmeurs de vertaalslag maken naar technische 3D CAD-tekeningen voor de productieafdeling.  Onze nesting CNC-machine met vlakke tafel biedt de mogelijkheid om binnen een CNC-programma 10 verschillende gereedschappen te wisselen. Hierdoor gaat er voor architecten een wereld open aan mogelijkheden in design.

  •  

  • Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Of volg ons op LinkedIn voor meer inspiratie.

Moldura voor instellingen

Moldura werkt voor landelijke instellingen en ketens in onder andere de zorgsector, het onderwijs en de horecabranche. We leveren projecten op die vaak starten met aanbestedingen. Bij Moldura weten we ook hoe het is om te werken met strakke deadlines en vaste specificaties. Bovendien zijn we absoluut concurrerend met onze prijzen door een efficiënte manier van werken. Budget is budget en deadline is deadline. Daar kun je op rekenen. Bovendien maken onze mensen niet alleen jouw interieur, ze komen ook nog zelf plaatsen. Vakmanschap gegarandeerd dus.

 

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Of volg ons op LinkedIn voor meer inspiratie.​

Maak een afspraak

Benieuwd wat een samenwerking met Moldura jou kan opleveren? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte. We ontmoeten je graag!

bottom of page