Moldura: de nieuwe naam van Stevens & Stevens Maatwerk Interieur

Stevens & Stevens wordt Moldura
De nieuwe corporate identity van Moldura

Vanaf september 2018 gaat Stevens & Stevens Maatwerk Interieur verder onder de nieuwe naam Moldura. Eigenaar Michael Stevens heeft frisse plannen voor de toekomst met Moldura. Vader Piet Stevens gaat het wat rustiger aan doen en blijft bij Moldura nog 3 dagen in dienst. Uiteraard kunnen relaties blijven rekenen op het vertrouwde vakmanschap en de persoonlijke service.


De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid. Klanten door heel Nederland en ver daar buiten worden bediend. Uiteraard werkt Moldura graag binnen kleinere projecten bij particulieren, maar daarnaast leveren ze opdrachten van grote omvang. Moldura heeft een indrukwekkend machinepark. Hiermee werken ze voor instellingen, architecten, particulieren en andere interieurbouwers. Ze zijn uitvoerend sterk en dat is waarom steeds meer mensen deze interieurbouwer weten te vinden.


Een nieuwe naam dus en een nieuwe identiteit. Vol trots nodigen we je uit om een kijkje te nemen op ons compleet vernieuwde website www.moldura.nl. Je vindt er projecten die met trots zijn gemaakt. Bijvoorbeeld het project voor het ROC in Amsterdam. Op de website lees je ook waar Moldura sterk in is en wat ze jou dus te bieden hebben.


Benieuwd naar wat Moldura voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Je bent van harte welkom.


Michael Stevens en team Moldura


P.s.: Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen van Moldura?

Volg ons dan op Facebook of LinkedIn.