top of page
WEB_Buizerdstraat_11_Ospel-01.jpg

Bij Moldura werken bouwers. Wat ons bijzonder maakt is dat we ons volledig toeleggen op het uitwerken van de ontwerpen van onze opdrachtgevers. Moldura werkt dus met name uitvoerend. Door deze specialisatie zijn we sneller, beter en slimmer geworden dan andere interieurbouwers in de markt. Qua design zijn we bovendien een goede sparringspartner.

We denken namelijk mee in functionaliteit en uitvoerbaarheid. Daarnaast maken we bij Moldura veel mogelijk. Of dat nou zit in de omvang van de opdracht, de specifieke materiaalkeuzes en benodigde bewerkingen of in werken met budgetten: Moldura heeft het allemaal in huis.

M-en-wit-onder-5.png

Moldura is dé interieurbouwer voor instellingen, architecten, particulieren en andere interieurbouwers.

Moldura voor instellingen

WEB_ROC_Amsterdam_02.jpg

Moldura werkt voor landelijke instellingen en ketens in onder andere de zorgsector, het onderwijs en de horecabranche. We leveren projecten op die vaak starten met aanbestedingen. Bij Moldura weten we hoe het is om te werken met strakke deadlines en vaste specificaties. Bovendien zijn we absoluut concurrend met onze prijzen door een efficiënte manier van werken. Budget is budget en deadline is deadline. Daar kun je bij Moldura op rekenen. Bovendien maken onze mensen niet alleen jouw interieur, ze komen ook nog zelf plaatsen. Vakmanschap gegarandeerd dus.

Instellingen

Moldura voor architecten

Interieurbouw architecten

Moldura werkt uitvoerend voor architecten. We denken dus mee in de uitvoerbaarheid van ontwerpen en zijn een goede sparringspartner in het bedenken van creatieve oplossingen. Architecten leveren hun ontwerpen bij ons aan, waarna onze eigen programmeurs de vertaalslag maken naar technische 3D CAD-tekeningen voor de productieafdeling. Onze nesting CNC-machine met vlakke tafel biedt de mogelijkheid om binnen één CNC-programma 10 verschillende gereedschappen te wisselen. Hierdoor gaat er voor architecten een wereld open aan mogelijkheden in design.

Architecten

Moldura voor particulieren

HR_Geenhovensedreef_Valkenswaard-07.jpg

Je zou het misschien niet meteen denken, maar Moldura realiseert ook regelmatig kleinere projecten voor particulieren. We doen het graag: die mooie keuken of badkamer opleveren. Onze kracht zit in onze expertise en ervaring. Samen met jou inventariseren we je wensen en denken we vooruit over functies en gebruik van het interieur. Want mooi is goed, maar jarenlang gebruiksgenot is minstens net zo belangrijk. Moldura levert kwaliteit én functionaliteit. Droom jij over die nieuwe keukenopstelling of badkamerinrichting? Neem dan gerust contact op met Moldura.

Particulieren

Maak een afspraak

Benieuwd wat een samenwerking met Moldura jou kan opleveren? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte. We ontmoeten je graag!

bottom of page