top of page
WEB_Fam_Dielen-06.jpg

Maatwerk interieur

Wil jij een maatwerk interieur laten maken of ontwerpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren vakmensen werken elke dag met uiterste precisie aan de mooiste meubels en inrichtingen. Wij weten wel raad met jouw droominterieur. Maar ook als je nog niet precies weet wat je zoekt zijn we er voor je. We zitten namelijk boordevol ideeën en inspiratie voor jouw maatwerk interieur. Neem contact met ons op voor een 3D-ontwerp of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

M-en-wit-onder-5.png

Wij maken uw droominterieur op maat, passend binnen uw budget

Wat betekent maatwerk?

4. WEB_De_Vlasakker_3_Valkenswaard-17.jpg

Wil je een ruime keuken met kookeiland? Of ben je op zoek naar een eetkamertafel waar je al je familie kunt laten aanschuiven? Kom maar door met je inspiratie! Dan zorgen wij voor een maatwerk interieur dat precies aansluit bij al jouw wensen. Zo bouwen we samen aan het interieur van je dromen.

Een maatpak, maatwerk planning of een op maat gemaakte auto. De term “maatwerk” komt je vast bekend voor. Het klinkt allemaal hartstikke mooi, maar wat bedoelen ze er eigenlijk mee? Simpel! Het gaat in de kern om een product dat past bij jouw individuele voorkeuren. Het mooie daarvan is dat het voor iedereen wat anders kan zijn. Het draait namelijk allemaal om jouw persoonlijke wensen en behoeften.

1. WEB_Hoebenstraat_23_Nederweert-02.jpg
Instellingen

Zo maken we een maatwerk interieur

Interieurbouw architecten

Onze unieke werkwijze wordt gekenmerkt door korte lijnen en snelle communicatie. Dat zie je overal terug. Zo profiteer je altijd van het gemak van een vast aanspreekpunt. Daar kun je voor, tijdens en na het hele traject terecht voor al je vragen, opmerkingen en ideeën. Vooral dat laatste is voor ons belangrijk. Want wij zitten boordevol inspiratie. Maar alleen met jouw ideeën kunnen we het maatwerk interieur van je dromen realiseren.

We kunnen uren fantaseren over jouw ideale woonkamer, badkamer of keuken. Maar laten we vooral lekker aan de slag gaan!

Daarvoor beginnen we eerst met een technische tekening die de ideeën voor je nieuwe interieur tot leven brengt. Als je hier tevreden mee bent brengen we de CNC-machines in gereedheid. Dee zorgen ervoor dat elk onderdeel tot op de millimeter nauwkeurig wordt uitgesneden. Uiteindelijk komen we bij je langs voor een naadloze installatie op locatie. Opd ei manier ontzorgen we je volledig.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan zeker eens onze LinkedIn pagina. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvend interieuradvies.

3. WEB_De_Vlasakker_3_Valkenswaard-15.jpg
Architecten
Particulieren

Maak een afspraak

Benieuwd wat een samenwerking met Moldura jou kan opleveren? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte. We ontmoeten je graag!

bottom of page