top of page
9. WEB_Treubalaan_27_Eindhoven-23.jpg

Maatwerk badkamers

Wil je een klassieke badkamer met sierlijke kranen? Droom je van een Scandinavische badkamer met neutrale kleuren? Of ga je voor een Mediterrane badkamer met mozaïektegels en warme kleuren? De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is dan ook niet gek dat ieders droombadkamer er anders uitziet.

 

Dat vraagt om een maatwerk aanpak! Wij maken badkamers die volledig aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Daarmee toveren we iedere keer weer een glimlach op het gezicht van onze klanten. Mogen we jou ook blij maken? Neem dan direct contact met ons op voor een ontwerp van jouw droombadkamer.

M-en-wit-onder-5.png

Wij maken uw droominterieur op maat, passend binnen uw budget

Maatwerk badkamers: onze werkwijze

WEB_Markt_14_Valkenswaard-25.jpg

Wij geloven in een persoonlijke aanpak met korte lijnen. Daarom maak je kennis met je vaste contactpersoon die je tijdens het hele traject begeleidt. Zo kun je makkelijk en snel communiceren voor al je wensen en vragen. We horen dan ook graag meer over jouw wensen en behoeften voor je nieuwe badkamer. Op die manier bieden we écht maatwerkoplossingen.

Als we weten hoe de badkamer van je dromen eruit ziet, kunnen we echt gaan beginnen. Daarvoor maken we eerst een technische tekening en een plan van aanpak. Zodra deze is goedgekeurd, programmeren we de CNC-machines om alle onderdelen op het juiste formaat te fabriceren. Uiteindelijk zorgen we voor een vlekkeloze afmontage op locatie die naadloos aansluit op je badkamer. Zo hoef jij je verder nergens zorgen om te maken. Klinkt goed toch?

Wil je meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan zeker eens onze LinkedIn pagina. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvend interieuradvies.

9. WEB_Treubalaan_27_Eindhoven-23.jpg
Instellingen

Betaalbare maatwerk badkamers

Interieurbouw architecten

Maatwerk badkamers hoeven niet duur te zijn. Wij geloven namelijk dat een persoonlijke badkamer voor iedereen betaalbaar kan zijn. Om dat te realiseren maken we gebruik van speciale CNC-machines die heel efficiënt te werk gaan. Deze worden aangestuurd en geprogrammeerd door onze vakmensen met jarenlange ervaring in het maken van innovatieve interieuroplossingen. Daardoor kunnen we zelfs de meest complexe projecten binnen zeer korte tijd realiseren. Dat scheelt ons tijd. En dat merk je dan weer in je portemonnee. Zo maken we maatwerk badkamers voor ieder budget.

Architecten
Particulieren

Maak een afspraak

Benieuwd wat een samenwerking met Moldura jou kan opleveren? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte. We ontmoeten je graag!

bottom of page