top of page
WEB_Buizerdstraat_11_Ospel-01.jpg

Interieur draait om mensen

Bij Moldura werken bouwers met passie voor maatwerk interieur. In dit van oorsprong Brabantse familiebedrijf is vakmanschap generaties lang doorgegeven. Eigenaar Michael Stevens leerde het vak van zijn vader. Bij Moldura, niet voor niks een erkend leerbedrijf, leren jonge mensen elke dag het vak van interieurbouwer. Door een mooie mix van zeer ervaren personeel en jonge mensen met een frisse blik op het vak, blijven we bij Moldura in ontwikkeling. We zijn trots op onze mensen.

Meet the team

Michael

Directeur/eigenaar

Moldura-13.jpg

Marijn

Tekenaar/werkvoorbereider

Moldura-17.jpg

Kelly

Interieur ontwerper

Moldura-22.jpg

Cas

Interieurbouwer

Moldura-14.jpg

Patrick

Interieurbouwer

Moldura-16.jpg

Jeroen

Tekenaar/werkvoorbereider

Moldura-9.jpg

Simon

Interieurbouwer

Moldura-21.jpg

Piet

Interieurbouwer

Moldura-23.jpg

Daan

Chef werkplaats

M-en-wit-onder-5.png

Wij maken uw droominterieur op maat, passend binnen uw budget

Een machinepark om u tegen te zeggen

Naast bijzondere mensen vind je bij Moldura ook indrukwekkende machines. We zijn trots op ons gereedschap, waarmee we alles kunnen maken wat we willen. We beschikken over een nesting CNC-machine met vlakke tafel en een werkbereik van 3800 x 2200 mm. In deze machine kunnen 10 verschillende gereedschappen gewisseld worden in één CNC-programma en frezen we alle onderdelen uit hele platen op maat met alle verbindingen en scharniergaten er meteen in. Dat zorgt voor efficiency en kostenbesparingen.

We hebben een volledig computergestuurde kantenaanlijmmachine met alle opties (voorfrees, kopronding etc.) en een Altendorf F45 platenzaagmachine. Ook beschikken we over een Kochmachine voor kopse boringen. We maken in-house technische 3D CAD-tekeningen. Onze machines verwerken de ontwerpen direct op basis van deze technische werktekeningen. We hebben eigen programmeurs in huis met vergaande expertise. Moldura is specialist in het uitvoeren van interieurprojecten.

Instellingen
WEB_Werkplaats_Moldura_18.jpg

Maatwerk interieur: hoe werkt Moldura?

HR_Moldura_Kantoor-40.jpg

Bij Moldura hechten we veel waarde aan een goede relatie met onze klanten en opdrachtgevers. Dus nemen we de tijd voor kennismaken en het inventariseren van wensen en adviseren we in de uitvoering. Elk project heeft een vast aanspreekpunt en een eigen contactpersoon. Na de eerste fase schept Moldura duidelijkheid door offertes die inzicht en transparantie geven qua kosten en planning. 

Na acceptatie van de offerte maken we 3D productietekeningen ter controle. Na akkoord van deze technische tekeningen maken we CNC-programma’s van de onderdelen. Deze onderdelen nesten we zo optimaal mogelijk uit hele platen op onze CNC-machine. Elk proces wordt afgesloten met een productiefase en montage op locatie. Bovendien blijft Moldura ook na oplevering jouw partner in interieurbouw, want wij kiezen graag voor duurzame relaties. Zo bieden we maatwerk interieur voor iedereen!

WEB_Moldura_Kantoor-42.jpg
Moldura interieurbouw
WEB_Werkplaats_Moldura_03.jpg

Interieurbouwer die werkt in de regio, landelijk en internationaal

Internationaal interieurbouw

Het is zeker zo dat we bij Moldura onze Brabantse roots koesteren. Dus we werken regelmatig en graag voor opdrachtgevers in onze regio. Ook durven we bij Moldura groter te dromen. Dat heeft geleid tot tal van landelijke opdrachtgevers, waar we met plezier en naar tevredenheid voor werken.

 

Onze mensen maken, vervoeren én plaatsen projecten door heel de Benelux. Ben je op zoek naar een uitvoerende interieurbouwer voor een zakelijk of particulier project in Nederland of daar buiten? Neem dan contact met ons op.

Architecten
Particulieren

Maak een afspraak

Benieuwd wat een samenwerking met Moldura jou kan opleveren? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte. We ontmoeten je graag!

bottom of page