top of page
WEB_Buizerdstraat_11_Ospel-01.jpg

Keuken op maat

Wil je een moderne keuken met strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp? Droom je van een landelijke keuken met houten elementen? Of ga je voor een industriële keuken met ruwe materialen zoals baksteen, beton en stalen elementen? De ideale keuken ziet er voor iedereen anders uit. Daarom bieden we bij Moldura echte maatwerk keukens. Speciaal afgestemd op jouw smaak. En volledig afgemeten op de beschikbare ruimte in jouw woning.

Wij hebben al veel klanten blij mogen maken met een maatwerk keuken. Mogen we jou ook helpen? Vraag hieronder direct een gratis 3D-ontwerp aan.

M-en-wit-onder-5.png

Wij maken uw droominterieur op maat, passend binnen uw budget

Zo maken we een keuken op maat

2. WEB_Shakespearelaan_19_Eindhoven-1-12.jpg

Bij ons draait alles om persoonlijk contact. En dus nemen we uitgebreid de tijd om kennis te maken en alles te horen over jouw wensen en behoeften. Deze bespreek je met je eigen contactpersoon. Dat is het vaste aanspreekpunt dat je tijdens het hele project van A tot Z begeleidt.

Zodra we jouw ideale droomkeuken in kaart hebben gebracht en een ontwerp hebben gemaakt is het tijd om aan de slag te gaan.

We maken een technische tekening en brengen de CNC-machines in gereedheid. Deze gaan ervoor zorgen dat alle onderdelen netjes worden uitgesneden en gefabriceerd.

 

Uiteraard eindigt het project met de afmontage op locatie. Daarbij hoort natuurlijk ook de levering van de keukenapparatuur.

Resultaat: jouw droomkeuken!

1. WEB_Monseigneur_Smetsstraat_30_Valkenswaard-01.jpg

Wil je meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan zeker eens onze LinkedIn pagina. Of neem contact met ons op voor vrijblijvend interieuradvies.

Instellingen

Betaalbare keuken op maat

Interieurbouw architecten

Bij maatwerk denk je aan dure ontwerpers en hoge inkoopprijzen, toch? Wij geloven dat dat anders kan! Wij werken namelijk met hele efficiënte machines die ieder ontwerp binnen een mum van tijd realiseren. Daarnaast worden we al jaren versterkt door vakmensen met jarenlange ervaring op het gebied van interieurbouw. Daardoor is het mogelijk om ieder ontwerp binnen korte tijd om te toveren tot een droomkeuken. Op die manier maken we maatwerk keukens toegankelijk voor iedereen!

Architecten
Particulieren

Maak een afspraak

Benieuwd wat een samenwerking met Moldura jou kan opleveren? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte. We ontmoeten je graag!

bottom of page