top of page
HR_Moldura_Kantoor-46.jpg

Interieuradvies

Weet je al helemaal hoe je je badkamer, slaapkamer, woonkamer of keuken in wil richten? Top! We gaan graag voor je aan de slag. Maar ook als je nog niet zo goed weet wat je wilt hebben zijn we er voor je. Met jarenlange ervaring in het ontwerp en de realisatie van maatwerk interieur helpen we je graag! Kom vooral eens gezellig langs voor een lekkere bak koffie en een vrijblijvend interieuradvies.

M-en-wit-onder-5.png

Wij maken uw droominterieur op maat, passend binnen uw budget

Interieuradvies en realisatie onder één dak

1. WEB_De_Vlasakker_3_Valkenswaard-12.jpg

Als je weleens op Pinterest rondgekeken hebt herken je de mooie plaatjes vast wel. Een stralende badkamer met zwevend bad. Of een moderne smart-keuken met slimme technologie. Het is heerlijk om te dromen over een nieuw interieur. Maar je moet ook de vertaalslag kunnen maken naar een haalbaar ontwerp. En daarom zijn wij er voor je!

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren én de montage van kwaliteitsinterieur.  Dus kom maar op met je dromen, wij komen graag met je in contact.

- Jarenlang ervaring in ontwerpen én realisatie

- Een maatwerk interieur voor de prijs van een standaard interieur.

Meer inspiratie nodig? Neem gerust een kijkje op onze LinkedIn pagina.

4. WEB_Plantaanlaan_10_Valkenswaard-08.jpg
Instellingen

3D-ontwerp

Interieurbouw architecten

We kunnen uren lang vertellen over de mooiste badkamers, keukens, slaapkamers en woonkamers. We zitten boordevol inspiratie en ideeën. Maar daar heb je niet veel aan. Om een goede indruk te krijgen moet je het écht voor je zien.

Daarom maken we meestal een 3D-ontwerp van de badkamers en meubels. Zo proef je meteen de sfeer en beleving die je wil realiseren. En dat blijft toch anders dan een "gewoon" advies van een specialist.

Wil jij je droominterieur ook visualiseren met een 3D-ontwerp? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Architecten
Particulieren

Maak een afspraak

Benieuwd wat een samenwerking met Moldura jou kan opleveren? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte. We ontmoeten je graag!

bottom of page